Gündem

27 Haziran 2012 Çarşamba

Fotoğraflarla Avuntu Vol:1

     Tatil kelimesini duyar duymaz aklıma deniz,kum,güneş dışında daha çok yurt dışı seyahatleri gelir. Deniz,kum,güneş üçlüsünü beynim hep bir ülkenin mimarisi,yemek kültürü,festivalleri,sanatı olarak çeviriverir.Engel olamam,olmak istediğimi de söylemem.Hep içimde ukdedir.Hep fotoğraflarda  kalmıştır tatil hayallerim.Bilgisayarımda her ülke için  ayırdığım klasörlerde saklıdır hallerim.
Çantamı yüklenip,yol arkadaşımı da alıp gideyim aklımda neresi  varsa oraya.Roma mı,Barcelona mı,New york mu,Balkan Ülkeleri mi neresiyse artık.Uçaktan ineyim,önce bir havayı  koklayayım,tıka basa yiyeyim  gördüğüm  ilginç bütün  yemeklerden,kafamı kaldırıp uzun uzun hayretle binalara bakayım,taşın toprağın böceğin fotoğrafını çekeyim,neredeysem oraya ait bir dolap süsü,minyatür bir içki şişesini kapıp geleyim ülkeme.
     Madem ufukta bir  seyahat  gözükmüyor ben de gitmiş kadar olurum,avuntu bazen güzeldir:)

Fotoğraflarla Avuntu'nun ilk durağı: BARCELONA





















 
















Baktım,gördüm,yemiş,içmiş,gezmiş kadar  oldum:) Bunları da buzdolabımı süslesin diye bavuluma attım tamamdır:) Bir daha ki seyahatte görüşmek üzere:)))
 




1 yorum:

  1. Sanırım aynı hayallerle,hayallerimizi süslüyormusuz :) Umarım hayatımız boyunca gerçekleştirebilir bir boyut kazanabilir bu tatil heyecanımız :) Bu arada buzdolabı süsünden bir tane de ben istiyorum,haberin olsun :p

    YanıtlaSil